>

Olej z vlašského ořechu - Angel-oil Kouzlo přírody

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Olej z vlašského ořechu

Za studena lisovaný olej

(Walnut oil)

Ořešák královský, vlašský ořech
, je strom pocházející z Persie. Dobře roste v hlubokých, provzdušněných půdách na slunných místech. Začíná plodit ve věku 8 až 10 let a dožívá se až 100 let, ve výjimečných případech až 300 let. Z jeho jader se za studena lisuje panenský ořechový olej, který je velmi zdravý pro lidský organismus. Používá se jak vnitřně, tak i zevně.

ZAJÍMAVOST
: Dle starší lékařské literatury hojí lišeje a pomáhá od červů a tasemnic. Ořechový olej se také používal při opalování k dosažení hnědšího zbarvení kůže.

Vliv oleje z vlašských ořechů na krásu:
- posiluje vlasovou cibulku, čistí vlasovou pokožku a dodává vlasům přirozený lesk
- vyživuje nehty
- je vhodný k ošetřování mastné pokožky
- přidává se do kosmetických a masážních preparátů

Účinky oleje z vlašských ořechů:
- podporuje činnost nervové soustavy, zlepšuje paměť a koncentraci
- působí příznivě na krevní oběh a slinivku břišní
- posiluje imunitu
- pravidelná konzumace snižuje hladinu cholesterolu, vyrovnává krevní tlak
- chrání před cévními onemocněními, příznivě působí proti vzniku aterosklerózy
- chrání před rakovinou střev
- podporuje vývoj tělních buněk
- zlepšuje krvetvorbu a spermatotvorbu
- používá se na masáže kloubů a pohybového ústrojí

Prima tip:
V případě zácpy požívejte vždy ráno 1 polévkovou lžíci oleje z vlašských ořechů po dobu trvání obtíží. Tento olej má vysoce projímavé účinky.

Vitamíny a cenné látky v oleji z vlašských ořechů:

- je bohatý na vitamíny: B, C, E, F
- obsahuje nenasycené mastné kyseliny, zejména omega-3a a omega-6
- má vysoký obsah železa, manganu a jódu
- je silný atioxidant
Použitelnost oleje z vlašských ořechů

Trvanlivost ořechového oleje je při teplotě od 4° do 15 °C šest měsíců, po otevření je nutné uchovávat v chladu, chránit před světlem

Tento produkt naleznete v našem E-shopu po kliknutí na tento odkaz.


Složení: 100%
jedno druhový přírodní za studena lisovaný bio olej z prvního lisu
Země původu: Egypt






Olej z vlašských ořechů ANGEL-OIL / přírodní neředěný olej lisovaný za studena - první lis
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky